Mobilizare la PSD Titu pentru o acțiune de donare de sânge

Distribuie:

Ca în fiecare sezon estival este criză de donatori la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa! Memebrii PSD Titu se vor mobiliza pe 1 august pentru o acțiune de donare, necesară pacienílor internați în spitale.

În fiecare an în luna iulie, numărul celor care donează sânge scade dramatic, pentru ca este vacanță-de vara pentru noi toți, dar nu și pentru pacienții internați în spitale, care așteaptaă zilnic prețioasa pungă de sânge. Ne-au sărit în ajutor tinerii din PSD Titu, la inițiativa domnului consilier Vlad Oprea, căruia îi mulțumim pentru gândul bun și pentru că ne sprijină la nevoie! Vă invităm miercuri 1 august la ora 8.30 în sediul PSD Titu, dacă doriți să aveți început bun al unui post binecuvântat!” a precizat Iulia Stanciu,directorul Centrului.

Președintele PSD Titu, Vlad Oprea, a anunțat că îi așteaptă pe toți care care doresc să doneze: “Am organizat împreună cu colegii mei și cu sprijinul doamnei director de la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița (care se va deplasa la noi în oraș cu o echipă medicală), o acțiune pentru donare de sânge, miercuri, 1 august , începând cu orele 8, la sediul PSD Titu. Donatorii vor primi din partea Centrului o adeverință pentru a putea beneficia de o zi liberă de la serviciu, bonuri de masă și un set de analize ! Vă așteptăm!

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro