Mircea Radu și Andreea Bălan, filmări la Vulcana Pandele pentru emisiunea ”IE, Românie” 

Cunoscutul prezentator TV, Mircea Radu, cântăreaţa Andreea Bălan,Bucătarul-şef Nicolai Tand și actorul Cosmin Seleşi au căutat cele mai frumoase și harnice fete din Vulcana – Pandele și Șotânga, dar și cei mai buni păstrători ai tradițiilor populare. Totul în cadrul Caravenei emisiuni „IE, Românie“ ce va începe 1 martie la Antena 1.  Caravana ”IE, Românie”  a poposit zilele trecute în județul Dambovița,  preselecția având loc la căminul cultural din Vulcana -Pandele.

Emisiunea va debuta sub forma unei aventuri rurale în care cei mai frumoşi şi talentaţi localnici se vor întrece pentru un premiu considerabil, iar la masa juriului vor fi prezente trei vedetele Nicolai Tand, Bălan Cosmin Seleşi formează.  „IE, Românie“, îşi va căuta favoriţii din fiecare zonă a României. După etapa de preselecţii şi cea a probelor practice, concurenţii aleşi vor fi nevoiţi să demonstreze că pot menţine tradiţia vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională.


 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca