Ministrul Carmen Dan, în Dâmbovița! Vizita pare organizată în grabă

Ministrul de interne, Carmen Dan, se află într-o vizită în judetul nostru. Este prima vizită a unui ministru din ultima perioadă, in județul nostru, în jurul careia nu s-a făcut o comunicare oficială.

Presa a aflat pe surse de venirea ministrului. În jurul orei 8:30, organizatia PSD Dâmbovița a anuțat, o parte a presei locale, despre participarea ministrului la o conferință de presă la sediul partidului la ora 13: 20. CJD a transmis si el, abia la 8:50, un e-mail prin care presa era invitată la o deplasare a ministrului în comuna Văleni Dâmbovița, începănd cu ora 10:00.

Carmen Dan a ajuns la Prefectura Dâmbovița la ora 9:00 și nu a dorit să facă declarații în afara conferinței de presă.

Nu se știe, încă, dacă secretomania din jurul vizitei a fost dorința ministrului sau organizatorii dâmbovițeni au optat pentru această atitudine.

În județ se află și șeful IGPR, Cătălin Ioniță, care are un program diferit de al ministrului. Acesta are o întâlnire, la sediul IPJ Dâmbovița, cu șefii din cadrul structurilor dâmbovițene.

Vizita celor doi vine în contextul general al plângerii penale împotriva premierului Viorica Dăncilă si a președintelui PSD, Liviu Dragnea, dar și în contextul local al operațiunii “Ziua Z” când autoritățile l-au pierdut la Florin Pârjol, zis Ghenosu, căutat în cadrul unor percheziții domiciliare.

Centru Medical Valeriana


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro