MINIFOTBAL: Interviu cu Daniel Bălașa, manager Young Boys

R: Salut, știu că se apropie sezonul Superligii la minifotbal. Care e starea de spirit la echipă?

D.B.: Salut! Da, întradevăr, se apropie Superliga de minifotbal. Starea de spirit la echipă este una foarte bună, baieții se ințeleg extraordinar, am format un grup unit în care ne respectăm reciproc, acesta este un lucru benefic pentru a face performanță. Suntem pregătiți, băieții așteaptă cu nerăbdare începerea campionatului și să demonstreze că sunt cei mai buni!

R: Care e componența lotului, staff tehnic, oficiali?

D.B.: Componența lotului este formată din 18 jucatori, plus cei care nu au prins lotul dar care vor rămâne în componența echipei noastre! Din lot fac parte următorii: Dragoș Pătru, Radu Șeran, Marinică Ionică, Catălin Șerban, Nedelea, Rusu George, Bogdan Dinu, Enescu Bogdan, Pahonțu Sorin, Brătescu Florin,  Constantin, Radu Ungureanu, Niță, Călin, Bălașa, Grecu Valentin, Penescu Marius, Neacșu Alexandru! Antrenorul este Irinel Voicu iar director tehnic este Septimiu Burtescu! Președintele si in același timp fondatorul acestui club, subsemnatul Bălașa Daniel.

R: Ce obiectiv aveți?


D.B.: Obiectivul Young Boys Târgoviște este câștigarea Superligii Dâmbovițene și în același timp un parcurs câr mai lung in Cup de Minifotbal dâmbovițeană. Vrem să facem o figura frumoasă, să încântam publicul dâmbovițean cu jocul nostru și în același timp să ne atingem obiectivele.

R: Care consideri că vor fi cei mai grei adversari?

D.B.: Toate cele 8 echipe din Superligă sunt adversari dificili…cu toate acestea noi ne-am propus să luăm fiecare meci în parte și să câștigam fiecare joc pentru a ne îndeplini obiectivele trasate de conducerea clubului!

R: Unde putem urmări activitatea voastră?

D.B.: Activitatea noastră o puteți urmări în fiecare săptămână, mai precis duminica de la orele 16:00 la baza sportivă de pe strada Laminorului. Vă așteptăm să veniți pentru a vedea la lucru prima echipă dâmbovițeană de minifotbal care își desfășoară activitatea într-un mod total profesionist.

R: Îți urez mult succes în nou proiect!

D.B.: Iți multumesc și eu. Ceea ce am uitat să specific este că noi, Young Boys Târgoviște, ne respectăm toți adversarii din Superliga dâmbovițeană, tot ceea ce se face la Clubul Young Boys Târgoviște se face într-un mod profesionist, vrem să ducem Young Boys în elita minifotbalului românesc, de ce nu și peste hotare! Îți mulțumesc încă o dată!

A consemnat Bogdan Marius Gheorghe


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca