METEO: Week-end frumos cu vreme bună! Vezi cât vor urca temperaturile

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL

05.11.2016 ORA 08 – 06.11.2016 ORA 08
Valorile termice vor marca o creștere față de ziua precedentă și vor deveni apropiate de cele normale pentru prima decadă a lunii noiembrie. În cursul zilei, cerul va fi variabil, dar mai ales în prima parte a intervalului, în zona de câmpie local se va semnala ceață sau nebulozitate joasă, iar cu totul izolat vor fi condiții de burniță. Noaptea cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse va ploua slab în vestul și nordul regiunii. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 16 grade, iar cele minime între 2 și 6 grade.
LA MUNTE
Valorile termice vor marca o creștere față de ziua precedentă și vor deveni apropiate de cele normale pentru prima decadă a lunii noiembrie. În cursul zilei cerul va fi variabil. Noaptea, nebulozitatea se va accentua şi pe arii restrânse va ploua slab. Pe creste, la peste 2000 m altitudine, precipitaţiile mai pot fi trecător şi sub formă de lapoviţă. În a doua parte a intervalului, vântul se va intensifica, astfel încât viteza la rafală va depăşi temporar 50 km/h și îndeosebi în zona înaltă, va sufla cu peste 70…80 km/h.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
06.11.2016 ORA 08 – 07.11.2016 ORA 08

Vremea va continua să se încălzească, devenind mult mai caldă decât ar fi normal la această dată. Cerul va fi temporar noros și doar izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 20 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime între 6 și 10 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zona de câmpie, pe arii restrânse vor fi condiţii de ceaţă.
LA MUNTE
Vremea va continua să se încălzească, devenind mai caldă decât ar fi normal la această dată. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va continua să prezinte intensificări, iar pe creste va fi tare.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro