METEO: Week-end frumos cu vreme bună! Vezi cât vor urca temperaturile

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL

05.11.2016 ORA 08 – 06.11.2016 ORA 08
Valorile termice vor marca o creștere față de ziua precedentă și vor deveni apropiate de cele normale pentru prima decadă a lunii noiembrie. În cursul zilei, cerul va fi variabil, dar mai ales în prima parte a intervalului, în zona de câmpie local se va semnala ceață sau nebulozitate joasă, iar cu totul izolat vor fi condiții de burniță. Noaptea cerul va fi temporar noros şi pe arii restrânse va ploua slab în vestul și nordul regiunii. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 16 grade, iar cele minime între 2 și 6 grade.
LA MUNTE
Valorile termice vor marca o creștere față de ziua precedentă și vor deveni apropiate de cele normale pentru prima decadă a lunii noiembrie. În cursul zilei cerul va fi variabil. Noaptea, nebulozitatea se va accentua şi pe arii restrânse va ploua slab. Pe creste, la peste 2000 m altitudine, precipitaţiile mai pot fi trecător şi sub formă de lapoviţă. În a doua parte a intervalului, vântul se va intensifica, astfel încât viteza la rafală va depăşi temporar 50 km/h și îndeosebi în zona înaltă, va sufla cu peste 70…80 km/h.


PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
06.11.2016 ORA 08 – 07.11.2016 ORA 08

Vremea va continua să se încălzească, devenind mult mai caldă decât ar fi normal la această dată. Cerul va fi temporar noros și doar izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 20 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime între 6 și 10 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zona de câmpie, pe arii restrânse vor fi condiţii de ceaţă.
LA MUNTE
Vremea va continua să se încălzească, devenind mai caldă decât ar fi normal la această dată. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va continua să prezinte intensificări, iar pe creste va fi tare.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Un gand despre “METEO: Week-end frumos cu vreme bună! Vezi cât vor urca temperaturile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca