METEO: Vremea devine mai blândă în acest weekend!

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTEVALUL
11.11.2017 ORA 08 – 12.11.2017 ORA 08

Valorile termice vor fi în creştere uşoară şi se vor situa uşor peste cele normale pentru a doua decadă a lunii noiembrie. Cerul va avea înnorări temporare şi doar izolat este posibil să plouă slab, cu precădere în cursul nopţii. Dimineața și noaptea, în zona de câmpie, pe arii restrânse va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 16 grade, iar cele minime între 3 și 9 grade.
LA MUNTE
Valorile termice vor creşte uşor şi se vor situa uşor peste cele normale pentru a doua decadă a lunii noiembrie. Cerul va avea înnorări temporare şi doar izolat vor fi posibile precipitaţii slabe. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în zona înaltă.


PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTEVALUL
12.11.2017 ORA 08 – 13.11.2017 ORA 08

Cerul va fi variabil, iar ploile vor fi posibile izolat. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor fi în ușoară creștere, cu maxime între 13 și 17 grade și minime între 4 și 8 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață.
LA MUNTE
Cerul va avea înnorări temporare și va ploua pe arii restrânse, mai ales noaptea. La peste 1800 m altitudine se vor semnala lapovițe și ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales pe creste. Valorile termice vor fi, în general, în ușoară creștere.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca