METEO: Temperaturile cresc în acest week-end

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
19.11.2016 ORA 08 – 20.11.2016 ORA 08
Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, dar dimineața și noaptea, local va fi nebulozitate joasă sau ceață, izolat asociate cu burniţă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 15 grade, iar cele minime între 2 și 7 grade.
LA MUNTE
Valorile termice vor continua să crească în cea mai mare parte a zonei montane și vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Dimineața și noaptea cerul va fi variabil, dar pe văi și în depresiuni va apărea ceață sau nebulozitate joasă, posibil asociate cu burniță. În restul intervalului cerul va fi mai mult senin. Vântul va avea unele intensificări, cu vitezele cele mai mari pe creste.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
20.11.2016 ORA 08 – 21.11.2016 ORA 08
Valorile termice vor marca o scădere, vremea va fi în general închisă, local va fi ceață și, pe arii restrânse, burniță sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 12 grade, iar cele minime între 2 și 7 grade.
LA MUNTE
Valorile termice vor marca o scădere ușoară în majoritatea masivelor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând dimineața, seara și noaptea, văile și depresiunile, unde va fi nebulozitate joasă sau ceață, posibil asociate cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro