METEO: Cum va fi vremea la începutul săptămânii

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
04.12.2016 ORA 08 – 05.12.2016 ORA 08

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Izolat, în zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură. Temperaturile maxime, în jurul mediilor multianuale, vor fi cuprinse între 3 și 7 grade, iar cele minime se vor situa sub normele climatologic specifice acestei perioade și se vor încadra între -8 și -4 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, mai ales dimineața și noaptea, când local va fi chiar geroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe parcursul zilei şi seara, când trecător va spulbera sau va viscoli zăpada.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
05.12.2016 ORA 08 – 06.12.2016 ORA 08

Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată, în special dimineața și noaptea, când în zona de deal a regiunii, izolat va fi chiar geroasă. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 și -4 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură.
LA MUNTE
Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată, în special dimineața și noaptea, când local va fi chiar geroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste, cu precădere în a doua parte a intervalului.


 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca