METEO: Cum va fi vremea în ultima zi a lui 2016 și în prima a lui 2017

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
31.12.2016 ORA 08 – 01.01.2017 ORA 08
Vremea va fi rece, geroasă noaptea, izolat, în zona deluroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în extremitatea sudică a regiunii, unde doar izolat va mai fulgui. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, în primele ore ale intervalului, în Bărăgan, cu viteze de până la 45…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 5 grade, iar cele minime între -10 și -4 grade. Pe spaţii restrânse în orele dimineţii şi noaptea, în zona joasă de relief va fi ceaţă asociată şi cu chiciură.
LA MUNTE
Vremea va fi rece, chiar geroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la altitudini mari.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
01.01.2017 ORA 08 – 02.01.2017 ORA 08
Dimineața și noaptea vremea se va menține rece, însă la amiază se vor înregistra valori termice mai ridicate decât în zilele precedente. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 8 grade, iar cele minime între -9 și -4 grade. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă.
LA MUNTE
Dimineața și noaptea vremea se va menține geroasă, însă la amiază, în majoritatea zonelor, se vor înregistra valori termice mai ridicate decât în zilele precedente. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la altitudini mari.


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro