METEO: Cum va fi vremea în Duminica Floriilor, în Dâmbovița

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
20.04.2019 ORA 09 – 21.04.2019 ORA 09

Vor fi înnorări, mai accentuate în prima parte a intervalului însă doar pe arii restrânse trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua în estul regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 6 grade.
LA MUNTE
Cerul va avea înnorări și izolat se vor semnala precipitații slabe, iar la altitudini de peste 1500 m vor fi sub formă de ninsoare, dar neînsemnate cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor fi ușor mai coborâte față de cele din intervalul anterior.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
21.04.2019 ORA 09 – 22.04.2019 ORA 09

Cerul va avea înnorări și pe arii restrânse se vor semnala ploi, acestea vor avea și caracter de aversă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 6 grade.
LA MUNTE
Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații pe arii restrânse, iar în special la altitudini mai mari vor fi mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în prima parte a intervalului pe creste. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate față de cele din ziua precedentă.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro