METEO: Cum va fi vremea în acest weekend

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
04.05.2019 ORA 09 – 05.05.2019 ORA 09

Vremea va fi ușor instabilă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și pe arii restrânse averse și descărcări electrice, îndeosebi după-orele amiezii, cu precădere în nordul regiunii. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul regiunii, mai ales după-amiaza, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 27 de grade, iar cele minime între 9 și 13 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și temporar se vor semnala averse și descărcări electrice, după orele amiezii și noaptea. Izolat vor fi condiții de grindină. La peste 2000 m, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea unele intensificări, în special pe creste, dar de scurtă durată și în rest, în timpul ploilor. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua anterioară.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
05.05.2019 ORA 09 – 06.05.2019 ORA 09

Vremea va deveni în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat în zona deluroasă se pot cumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va avea intensificări locale, cu precădere în cursul zilei, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime, mai coborâte față de ziua precedentă, se vor încadra între 18 și 24 de grade, iar cele minime între 9 și 13 grade.
LA MUNTE
Vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va avea unele intensificări pe creste, dar de scurtă durată și în restul zonei montane, în timpul ploilor. Valorile termice vor marca o ușoară scădere față de cele din intervalul precedent.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro