METEO: Cum va fi vremea în acest weekend

 

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
12.05.2018 ORA 09 – 13.05.2018 ORA 09

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza, când, în vestul regiunii, izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 12 grade.
MUNTE
Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza, când pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperatura aerului va marca o ușoară scădere comparativ cu intervalul precedent.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
13.05.2018 ORA 09 – 14.05.2018 ORA 09

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiază și noaptea, când, local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe spații mici se vor cumula cantităță de apă mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 25 de grade, iar cele minime între 8 și 12 grade.
MUNTE

Vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi în orele după-amiezii și noaptea. Izolat se vor cumula cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

Centru Medical Valeriana


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro