METEO: Cum va fi vremea în acest weekend

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
14.04.2018 ORA 09 – 15.04.2018 ORA 09

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 25 de grade, iar cele minime între 8 și 11 grade. La începutul și sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceață, în special în estul regiunii.
LA MUNTE
Vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil și doar izolat, după-amiaza, vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.


PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
15.04.2018 ORA 09 – 16.04.2018 ORA 09

Vremea va fi în general frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va prezenta unele intensificări, îndeosebi în cursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 8 grade. Noaptea și dimineața, izolat vor fi condiții de ceață.
LA MUNTE
Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va prezenta intensificări temporare, mai ales pe creste. Temperatura aerului va fi comparabilă cu cea din ziua precedentă.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic