Mesaj de încurajare pentru Chindia de la un fost mare fotbalist, Rodin Voinea

Rodin Voinea, unul dintre jucatorii emblematici ai Rapidului, care a evoluat si pentru Chindia Targoviste, le transmite baietilor un mesaj de incurajare pentru meciul cu Gaz Metan Medias, unul foarte important, cat si pentru restul playoff-ului Ligii a II-a, in care baietii nostri lupta pentru a promova in prima liga!

“Imi doresc sa revad echipe de traditie in Liga 1! Printre ele e si Chindia! Am jucat pentru Targoviste si stiu ca acolo exista un public patimas, consumator de fotbal! Le urez mult succes si incredere in propriile forte, sa ne vedem in Liga 1 la un meci dintre Chindia si Voluntari!”

Meciul dintre Chindia si Gaz Metan Medias se va disputa duminica de la orele 11:00 pe stadionul Eugen Popescu iar la meci sunt asteptati aproximativ 5000 de oameni! Importanta meciului fiind una extrem de mare, mai ales in conditiile in care Chindia a invins Gazul la Medias etapa anterioara si s-a apropiat la 3 puncte de acestia! De mentionat ca gruparea din Medias se afla in prezent pe primul loc al playoff-ului, care asigura promovare directa in Liga 1!

A consemnat Bogdan Marius


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro