Medicul pediatru, Gabriela Liscu, 50 de ani de carieră în slujba copiilor din Pucioasa

Medicul pediatru, Gabriela Liscu, a primit, joi, omagiile social-democratelor dâmbovițene care au vrut să marcheze cei 50 de ani de carieră pe care i-a împlinit doctorița, toți în slujba copiilor din Pucioasa. Evenimentul a fost organizat de Cerasela Roșoiu, președinte OFPSD Pucioasa.

Gabriela Liscu și-a finalizat studiile în 1967. De atunci a îngrijit sute de copii care i-au trecut pragul cabinetului din Pucioasa. Cu modestie, medicul spune că nu consideră că a făcut ceva special. “Am iubit oamenii, îi iubesc, iubesc copiii. M-am bucurat pentru fiecare suflețel pe care l-am îngrijit de la câteva zile și care acum, își aduce copii la mine. Nu consider că este ceva deosebit. Cred că fiecare medic poate face asta cu condiția să iubească cu adevărat oamenii, să facă cu pasiune meseria asta, din dorința de  ajuta oamenii.

Întrega familie Liscu s-a dedicat îngrijirii pacienților. Soțul Gabrielei Liscu a fost cardiolog la Spitalul Pucioasa, iar fiul acesteia, Bogdan Liscu, este şeful secţiei de radioterapie de la Spitalul Colţea.

La eveniment au luat parte și deputatele PSD de Dâmbovița: Claudia Gilia, Carmen Holban și Oana Vlăduca.  “Vrem să facem o altfel de politică. Femeile din politica dâmbovițeană sunt, mai presus de toate, oameni cu suflet în slujba oamenilor” a declarat Claudia Gilia, președinte OFPSD Dâmbovița.  Un grup de copii de la Centrul Județean de Cultură au susținut mai multe momente artistice, apreciate de asistență.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro