Meci frumos făcut de Chindia pe Eugen Popescu. Soare puternic la început, aspect de furtună pe final!

E sâmbătă, 19 mai. Ne aflăm pe Eugen Popescu unde soarele este răsfirat frumos peste gazonul verde, de o calitate foarte bună a târgoviștenilor. Oamenii își găsesc locurile în tribună, cu pungile de semințe “pe dreapta”. Urmează meciul dintre Chindia și CS Afumați. Câțiva susținători ai oaspeților fac un zgomot deranjant, total departe de fenomenul ultras…bătrâneii suflă-n vuvuzele și mai strigă din când în când numele echipei iubite. Un lăutar matol a greșit (sau nu) destinația și a ajuns la meci, schimbând câteva vorbe cu spectatorii. Cameramanii unor posturi tv din presa centrală nu au ratat momentul de a-l trage în cadru înainte să plece…

Repriza 1

CS-ul din Afumați începe ofensiv meciul, având două lovituri de corner consecutive, fără a pune în pericol poarta lui Aioani. În minutul 3 Buduroi trimite peste poarta noastră, începe un joc frumos, dinamic, pe contre. În minutul 18 Cherchez încearcă un șut după centrarea lui Neicuțescu, scorul rămâne alb. Goool Chindia! Cristi Cherchez transformă un penalty și deschide meciul și mai mult din minutul 20. La doar două minute, oaspeții lovesc “păianjenul” pe partea exterioară după o centrare din zona dreaptă de atac. O altă ocazie mare a Chindiei, prin frumoasa execuție a lui Cherchez din minutul 35. Sfârșitul primei reprize vine după un joc la centrul terenului, fără faze notabile, 1-0.

Repriza 2

Jocul este deschis iar cei din Afumați egalează în minutul 51 prin Olariu. Minutele trec, Chindia atacă…Cherchez o încearcă și cu călcâiul, publicul degustând momentul. După 13 minute de la restabilirea egalității pe tabela de marcaj, Crinel Stoica înscrie pentru 2-1. Oaspeții nu se dau bătuți și atacă, Chindia joacă pe contraatac, cei 2000 de spectatori mai vor goluri! Nisipeanu intră în locul lui Florea, Chindia atacă furibund, vrea să mulțumească publicul. O ploaie zdravănă stă să înceapă, căteva fulgere se văd în depărtare. Iese Crinel Stoica și intră C Dinu. Nisipeanu încearcă și el să înscrie după o centrare a lui Dumitrașcu. Atanase îl schimbă pe Neguț. Chindia rămâne sus în încercarea de a înscrie. E final de meci, 1 pauză / 1 final. Ne pregătim de barajul de promovare în Liga 1! HAI CHINDIA!!!

Componența Chindiei: Aioani / Martac, Acasandrei, Ciobotariu, Dumitrașcu / Neguț, Pencea, Rogoveanu, Stoica / Florea , Cherchez (cpt). Antrenor: Croitoru Nicolae.

 Bogdan Marius Gheorghe


 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Meci frumos făcut de Chindia pe Eugen Popescu. Soare puternic la început, aspect de furtună pe final!

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro