LUPTE: CS Tărgoviște la Campionatul Național U23. Diana Vlăsceanu este campioana României!

“În pofida condițiilor grele de antrenament, din cauza pandemiei de coronavirus, sportivii de la CS Târgoviște au obținut rezultate de excepție la Campionatul Național de lupte pentru seniori U23, desfășurat perioada 27-29 noiembrie, la Constanța.

Diana Vlăsceanu, una dintre cele mai valoroase luptătoare din România, a devenit campioană națională, în limitele categoriei 76 de kilograme. Sportiva clubului nostru a intrat în posesia medaliei de aur după ce a avut parte de un parcurs ireproșabil pe toată durata concursului.

De asemenea, alți doi luptători din cadrul clubului nostru s-au prezentat mai mult decât bine la Naționalele de la malul mării. Adrian Bârdeș (cat. 86 kg) și Andrei Burcea (65 kg) au intrat în posesia bronzului după ce și-au adjudecat victorii în cadrul finalelor mici.

“Rezultatele obținute de sportivii noștri sunt foarte bune, ținând cont de situația existentă, din cauza pandemiei de coronavirus. Diana a arătat din nou că este una dintre cele mai bune luptătoare din țară la categoria sa de vârstă. Nu reprezintă nicio surpriză că a devenit campioană a României, cunoscându-se foarte bine rezultatele ei de până acum. În schimb, cei doi luptători care au obținut bronzul au dovedit și ei că reprezintă două mari speranțe ale luptelor masculine din Dâmbovița”, ne-a declarat Cornel Cornea, antrenorul celor trei trei medaliați, dar și al secției de lupte de la CS Târgoviște.”

Text și foto: Clubul Sportiv Târgoviște

BMG

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro