Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Luna sporturilor debutează la Ploieşti Shopping City cu meciul România – Franța și Campionatul FIFA 2016

În luna iunie, iubitorii sporturilor își dau întâlnire la Ploiești Shopping City. Seria evenimentelor devenite deja tradiție, organizate sub umbrela “Luna Sporturilor”, aduce în centrul comercial din nordul Ploieștiului patru weekend-uri de distracţie, mişcare şi adrenalină. Printre activitățile anunțate se numără vizionarea meciurilor Campionatului European de Fotbal 2016, foosball, darts, ping – pong, biliard, spectacole, concursuri și demonstrații sportive. Weekendul de debut, 10 – 12 iunie, este dedicat meciului vedetă al competiției verii, România – Franța, și Campionatului FIFA 2016.  

Cel mai așteptat meci al verii se vede pe terasa Ploiești Shopping City

Luna sporturilor va debuta la Ploiești Shopping City cu cea mai așteptată confruntare din Campionatul European de Fotbal, meciul de deschidere România – Franța. Microbiștii vor putea urmări partida alături de prietenii lor pe un ecran de 12 mp amplasat pe terasa centrului comercial, meciul fiind programat să aibă loc vineri, 10 iunie, începând cu ora 22:00.

În plus, pe toată perioada campionatului, fanii fotbalului vor putea viziona meciurile competiției și vor putea savura meniuri speciale și bere rece la metru. Partidele cele mai importante vor fi însoțite de diferite activități și concursuri cu zeci de premii, precum bere, tricouri cu mesaje, mingi și steaguri cu România.

Programul complet de difuzare al meciurilor poate fi găsit pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe pagina de Facebook a centrului comercial (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity).

Sony PlayStation 4 – marele premiu al Campionatului FIFA 2016

Campionatul FIFA revine la Ploiești Shopping City cu cea de-a IV-a ediție. Pe 11 și 12 iunie, concurenții se vor întrece pentru premiile puse în joc: o consolă Sony PlayStation 4, jocuri FIFA 2016 si Controller Wi-Fi PS4. Doritorii se pot înscrie în competiție până pe data de 10 iunie printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Ploiești Shopping City (www.facebook.com/PloiestiShoppingCity). În plus, participanții se pot distra și în zona special amenajată, în care se pot juca foosball, ping-pong sau mini-fotbal. Evenimentul se va desfășura în zona scărilor rulante.

 Print 

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55.000 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media