LOS ANGELES: Dâmbovițeanul Răzvan Cojanu boxeză împotriva legendei cubaneze Luis Ortiz “King Kong”

Boxerul de origine dâmbovițeană, Răzvan Cojanu urcă în ring sâmbătă, 28 iulie, la Los Angeles, împotriva boxerului cubanez Luis Ortiz, supranumit “King Kong”. Meciul, în 10 runde, va avea loc  în Staples Center din Los Angeles.

Luis Ortiz (39 de ani) este numărul 7 mondial în clasamentul greilor, cu un palmares impresionant atât la amatori, cât și la profesioniști. A deținut titlul interimar WBA din 2015 până în 2016 și a provocat o singură dată pentru titlul de WBC greu în 2018. Ortiz este un boxer evitat de numele grele ale boxului, din cauza loviturii sale extrem de puternice. 

Răzvan Cojanu (31 de ani) este născut pe Valea Dâmboviței, la Pucheni. În 2009, la Jocurile Francofoniei a câștigat o medalie de aur în divizia super-grea;. Cojanu a reprezentat de asemenea România și la Campionatele Europene, câștigând bronzul.  După aceste performanțe, în lipsa unui sprijin real, și-a continuat cariera peste ocean. Începând din aprilie 2017, Cojanu este clasat pe locul 78 mondial în clasamentul greilor. 

Meciul cu Ortiz, pentru mine este cel mai important meci de până acum. Îmi voi pune în evidență toate calitățile mele de boxeur și o să strălucesc în lumina reflectoarelor! Ortiz este un adversar foarte puternic, cu o experiență greu de egalat, atât la profesioniști cât și la amatori. Sunt pregătit foarte bine pentru meci iar pe 28 iulie, eu și echipa mea o sa ieșim învingători.” a declarat Cojanu, înainte de meci. 

Sprtivul de origine dâmbovițeană s-a arătat dezamăgit că presa sportivă din România nu este interesată să mediatizeze confruntarea sa cu legenda cubaneză. Cei care doresc să vădă partida o pot face urmărind transmisiunea live pe Showtime.

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro