Localitatea Bezdead, în sărbătoare de Sfântul Ilie (FOTO ȘI VIDEO)

Locuitorii din Bezdead s-au bucurat ieri, de Sfântul Ilie, de o zi frumoasă, petrecută pe terenul de sport din localitate, unde primăria le-a oferit numeroase surprize. La inițiativa primăriței Teodora Anghelescu, care s-a străduit și anul acesta să le facă o bucurie locuitorilor, prin programul pe care l-a pregătit, de ziua localității Bezdead, ca și la edițiile anterioare organizate de actuala administrație, au fost premiate cuplurile de aur ale localității și au fost înmânate diplome aniversare BEZDEAD – 445 ani de atestare documentară profesorilor Victor Davidoiu și dr. Dumitru Copil, pentru contribuția adusă la promovarea culturală a localității.

Locuitorii s-au bucurat apoi de un program artistic extraordinar susținut în prima parte de elevii școlii din localitate, coordonați de profesorii Tănase Ion, Gabriela Anghelescu, sub atenta îndrumare a directorului Elena Bănescu, și Grupul „Vestitorii Aninoasei”, iar în a doua parte de artiștii din Caravana lu’ Axinte.

Ziua s-a încheiat aproape de miezul nopții cu un superb foc de artificii.

Printre invitații speciali la ziua localității s-au numărat președintele PNL, Ludovic Orban, președintele PNL Dâmbovița și primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu, deputatul Cezar Preda, fostul primar al Târgoviștei, Gabriel Boriga, fiu al satului, președintele CJD, Alexandru Oprea, însoțiți de alți reprezentanți ai administrației județene, dar și consilieri, deputatul Cornel Ștefan și alți parlamentari. De asemenea, au dat curs invitației primăriței Teodora Anghelescu primarii localităților învecinate Fieni și Vârfuri.

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro