“Litoralul de acasă” se pregătește pentru 15 iunie! Piscinele exterioare ar putea fi deschise

Complexul de Natație de la Târgoviște, închis de la instaurarea stării de urgență, așteaptă o decizie fermă a autorităților cu privire la noile măsuri de relaxare ce vor intra în vigoare pe 15 iunie.

Am luat în discuție posibile măsuri de relaxare și, evident, necesitatea prelungirii stării de alertă. După 15 iunie se vor putea redeschide mall-urile, dar fără restaurante și locuri de joacă. Vor fi posibile evenimente private cu un număr mai mare de persoane. Va fi posibilă redeschiderea after-school-urilor, a grădinițelor și școlilor private. De asemenea, și redeschiderea sălilor de fitness, dar cu respectarea strictă a măsurilor de distanțare. Va fi posibilă deschiderea piscinelor exterioare”, a declarat președintele României, Klaus Iohannis.

Asta înseamnă că la Târgoviște ar putea fi deschis aqua park-ul, pentru târgovișteni. Vom vedea care va fi capacitatea la care se poate deschide acesta, dar și care vor fi regulile de distanțare socială impuse în cazul piscinelor exterioare. Complexul a luat măsuri legate de dezinfecția spațiilor exterioare, dar și interioare.

În același timp, însă, atât reprezentanții Complexului, cât și târgoviștenii așteaptă deschiderea bazinului acoperit. Aflat la început de drum, înotul ca sport de performanță începuse să prindă contur la Târgoviște. Din păcate, aceste luni pierdute au afectat fenomenul.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro