Liderul continuă marșul în LNBF! CSM Târgoviște, victorioasă și la Târgu Mureș

CSM Târgoviște calcă totul în picioare în Liga Națională de baschet feminin! Trupa antrenată de Cătălin Tănase a atins a șasea victorie consecutivă și demonstrează că este este echipa momentului în campionat. Liderul la zi al întrecerii și-a dovedit din nou supremația și a trecut, de această dată, de Sirius Târgu Mureș, cu 84-58, în deplasare. Târgoviștencele au controlat de la un capăt la altul jocul pe malul Mureșului și-au câștigat fiecare sfert în parte. În disputa cu ocupanta ultimului loc, CSM s-a prezentat din nou la înălțime, iar Monique Coker a fost MVP-ul întâlnirii, cu 22 de puncte realizate. Gruparea dâmbovițeană va întâlni în etapa a șaptea, la Târgoviște (2 noiembrie), pe ICIM Arad, într-un meci în care CSM pornește ca favorită clară a joocului.

Sirius Târgu Mureș – CSM Târgoviște  58-84 (9-21, 10-15, 19-23, 20-25)

Sirius: T. Laudermill (17), A. Pop (1), K. Meszaros (3), C. Daniel (9), L. Gregory (8), I. Lovasz (1), T. Porajdi, E. Gal (17), B. Bartha, D. Imreh, TcCune (2). Antrenor: Steff Zakarias).

CSM: D. Cosby, P. Green (4), L. Toma (8), M. Coker (22), P. Poole (3), A, Vârjoghe (13), R. Alecu (2), A. Ghiță (4), M. Fodor (10), E. Dincă (18), D. Tănase. Antrenor: Cătălin Tănase.

Ionuț Parghel

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro