Liceul Tehnologic “Constantin Brâncoveanu” va fi relocat pentru înființarea unui liceu tehnic militar

Relocarea Liceului Tehnologic “Constantin Brâncoveanu” din Târgoviște are ca scop înființarea în locația acestuia a unui liceul tehnic militar. Ideea a fost vehiculată în ultima lună, după vizita ministrului Apărării, Mihai Fifor, la o unitate militară de la gară și la fostul spital de la Mănăstirea Dealu unde se construiește un Centru de Recuperare pentru militarii răiți în teatre de operațiuni.

Am vizitat, împreună cu reprezentanții MAPN și cu domnul Sorin Ion, Inspector Scolar General, baza materiala a Liceului Tehnologic “Constantin Brancoveanu”, locație care s-a dovedit a corespunde condițiilor cerute pentru înființarea și funcționarea unui liceu militar. Noua instituție de învătământ urmează să funcționeze începând cu anul viitor, în condițiile modificării, până la sfărșitul acestui an, a rețelei școlare a municipiului Târgoviște și reprezintă un demers necesar în scopul adaptării ofertei educaționale la cererea de pe piața forței de muncă.
Bazele înființării liceului militar au fost puse la inițiativa domnului senator Adrian Țuțuianu, cu ocazia vizitei în judetul Dâmbovița a domnului Mihai Fifor, ministru al Apărării Naționale, iar absolvenții instituției de învătământ vor avea un loc de muncă asigurat în cadrul industriei de profil.”  a prcizat primarul Târgoviștei, Cristian Stan. 

Liceul Tehnologic “Constantin Brâncoveanu” va fi relocat și  își va păstra personalitatea juridică. Noua instituție de învățământ ar putea începe să funcționeze în anul școlar 2019 – 2020.

Centru Medical Valeriana
Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro