Iuliana Floroiu a revenit în Târgoviște cu un cabinet de optică medicală

Iuliana Floroiu, optometrist – optician cu o experiență de 30 de ani, a redeschis un cabinet de optică medicală la Târgoviște. În ultimii ani aceasta  a pus pe picioare un astfel de cabinet și la Brașov. Totuși, dorul de orașul natal, unde a profesat din 1991, a determinat-o să revină la Târgoviște. Noul cabinet, care oferă servicii de consiliere, consultații optometrice, execuție ochelari, reparații, centrare, înlocuire lentile etc,  se află pe Bulevardul Regele Carol I nr.44 Târgoviște.

Aici veți fi consiliați astfel încât să achiziționeze ochelarii care să corespundă cerințelor și nevoilor specifice, la cel mai bun preț. În cabinetul Iulianei Floroiu, ramele de ochelari au prețuri începând cu 45 de lei. În același timp găsiți aici rame Versace, Renaissance, Guess, O’Neil, Polaroid, Gucci, Escada, Mercedes Benz, Lentile colorate cu dioptrii, ochelari de soare, ochelari pentru condus, lentile de contact.

Deși vremurile sunt foarte grele, mai ales pentru micile afaceri, pentru a permite accesul cât mai multor persoane să-și achiziționeze ochelarii potriviți, Iuliana nu percepe manoperă pentru realizarea ochelarilor, iar consultația optometrică este gratuită. A decis acest lucru după ce a constat că multe persoane, în special bătrânii, nu-și înnoiesc la timp ochelarii conform noile nevoi, ceea ce le afectează și mai multe vederea. Cei care o cunosc știu că este o profesionistă, care pune pasiune și empatie în ceea ce face. De aceea, Gazeta Dâmboviței recomandă cabinetul de optică medicală al Iulianei Floroiu. Bine ai revenit, Iuliana!

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro