ITM DÂMBOVIȚA: 20 de persoane și-au pierdut viața, în 2020, în accidente de muncă

În anul 2020, pe teritoriul județului Dâmbovița, au fost comunicate 125 de evenimente, produse la firme înregistrate în județul nostru, sau care au doar punct de lucru în Dâmbovița, dintre care 20 de accidente au fost mortale, iar de la debutul anului în curs au fost comunicate 55 de evenimente, dintre care 3 accidente mortale, ITM Dâmbovița atrage atenția că, în desfășurarea oricărei activități economice, este imperios necesar să se pună accent pe instruirea personalului, pe purtarea echipamentelor de protecție, pe respectarea instrucțiunilor tehnologice, precum și pe respectarea disciplinei în muncă.

Obiectivul nostru rămâne, și anul acesta, asigurarea unor condiții de muncă decentă pentru toți, prin protejarea drepturilor lucrătorilor și promovarea unui mediu de lucru sigur și sănătos, care să diminueze la maxim riscurile producerii accidentelor de muncă.

Revin cu un apel, adresat tuturor angajatorilor și angajaților de pe piața muncii județului Dâmbovița, să trateze cu responsabilitate problema combaterii și prevenirii contaminării cu COVID-19, contribuind astfel la stoparea acestei pandemii, care ne-a dat viețile peste cap.

Vreau să le urez `La mulți ani` și să le mulțumesc responsabililor SSM din ITM Dâmbovița, care ne ajută, în fiecare zi, în acțiunile de prevenire a producerii accidentelor de muncă și a îmbolnăvirilor profesionale.

Profit de ocazie și pentru a le ura `Sărbători Fericite` și multă sănătate tuturor dâmbovițenilor, cărora le mulțumesc pentru sprijinul pe care ni-l acordă, în acțiunile noastre!” – Marius Lixandru, inspector șef ITM Dâmbovița.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro