IPJ DÂMBOVIȚA: Trei bărbați au fost reținuti pentru trafic de droguri și braconaj

Distribuie:

În urma a 3 percheziții efectuate în Dâmbovița au fost ridicate 388 de comprimate de ecstasy.
De asemenea, au fost descoperite o armă de vânătoare deținută ilegal, două cuțite de vânătoare, un porc mistreț, un fazan, trei căprioare și patru câini din rasa ogar.
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și procurorii D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Dâmbovița au documentat, la data de 16 iunie a.c., activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 34 de ani, din județ, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, braconaj cinegetic și trafic de droguri de mare risc.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dâmbovița au efectuat trei percheziții la domiciliile celor în cauză, unde au fost descoperite și ridicate 388 de comprimate ecstasy, o armă de vânătoare deținută ilegal, 36 de kilograme de carne, două cuțite de vânătoare, un far cu acumulator, un porc mistreț, un fazan, trei căprioare și patru câini din rasa ogar.

Cei trei au fost reținuți, iar față de doi dintre aceștia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, respectiv cea a arestării preventive pentru 30 de zile.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro