IPJ DÂMBOVIȚA: Infracțiuni la regimul circulației, constatate de polițiștii rutieri

La data de 16 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au oprit, pe raza municipiului Târgoviște, un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 29 de ani, din Drăgești-Pământeni.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit că cel în cauză nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

De asemenea, un alt autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Bălteni, a fost oprit pentru control, pe raza localității Gămănești, de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro