IPJ DÂMBOVIȚA: În 24 de ore, polițiștii dâmbovițeni au constatat 28 de infracțiuni, peste 200 de contravenții și au suspendat 9 permise de conducere

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat, în ultimele 24 de ore, pe raza întregului județ, alături de celelalte structuri cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.

În acest interval de timp, polițiștii au desfășurat 9 acțiuni punctuale și au intervenit la 45 de evenimente, dintre care 29 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 28 de infracţiuni, iar, pentru neregulile descoperite, au fost aplicate 263 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 77.065 de lei.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate de polițiști în domeniul siguranţei rutiere, au fost reținute 7 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Reamintim tuturor cetățenilor că polițiștii acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea și siguranța comunității, dar și pentru verificarea respectării măsurilor impuse în perioada stării de alertă.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro