IPJ DÂMBOVIȚA: Dosare penale făcute de polițiști pentru conducere făra permis, autovehicule neînscrise în circulație, conducere sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 3-5 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au întocmit dosare penale pe numele unor persoane bănuite de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Astfel, doi bărbați de 62 și 19 ani, au fost depistați de polițiști, pe raza localităților Brezoaele și Lungulețu, în timp ce conduceau autovehicule fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Alți doi bărbați de 36 și 43 de ani, au fost surprinși în timp ce conduceau o autoutilitară și un moped neînregistrat în circulație, pe raza localităților Cornățelu și Rățoaia, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul l-oetilotest, cei în cauză au prezentat alcoolemii cu valori peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, un bărbat de 24 de ani, din Gura Șuții, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, este cercetat de polițiștii după ce a fost depistat, pe raza localității Burduca, în timp ce conducea un moped neînregistrat în circulație.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro