IPJ DÂMBOVIȚA: “Cafeneaua Prevenirii – Iubesc, nu lovesc!”

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au organizat într-un spațiu nonformal o întâlnire interactivă “CAFENEAUA PREVENIRII”cu elevi și cadre didactice de la Liceul de Arte “Balasa Doamna” Targoviste având ca temă prevenirea şi combaterea violenţei în relaţiile interpersonale.

Scopul acestei activități a fost de a transmite tinerilor mesaje clare cu privire la importanta adoptării unui comportament responsabil in relația cu ceilalți, precum și informarea cu privire la modalitățile de gestionare și rezolvare a conflictelor intre aceștia .

Și astfel împreună discutând la o cafea, o apa, un ceai despre IUBIRE…..DRAGOSTE..PRIETENIE… VIOLENTA și dacă putem să spunem NU presiunii grupului în astfel de situații…și la final concluzia a fost : “IUBESC! NU LOVESC!”

Activitatea se circumscrie Proiectui “ATENȚIE! E VIATA TA!”, desfășurat de structura de prevenire din cadrul IPJ Dâmbovița în parteneriat cu alte instituții, fiind prezenți și voluntari ai Organizației SALVAȚI COPIII, dar și studenții de la Facultatea de Drept Târgoviște .


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro