IPJ DÂMBOVIȚA: „Cafeneaua Prevenirii – Iubesc, nu lovesc!”

Poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au organizat într-un spațiu nonformal o întâlnire interactivă “CAFENEAUA PREVENIRII”cu elevi și cadre didactice de la Liceul de Arte “Balasa Doamna” Targoviste având ca temă prevenirea şi combaterea violenţei în relaţiile interpersonale.

Scopul acestei activități a fost de a transmite tinerilor mesaje clare cu privire la importanta adoptării unui comportament responsabil in relația cu ceilalți, precum și informarea cu privire la modalitățile de gestionare și rezolvare a conflictelor intre aceștia .

Și astfel împreună discutând la o cafea, o apa, un ceai despre IUBIRE…..DRAGOSTE..PRIETENIE… VIOLENTA și dacă putem să spunem NU presiunii grupului în astfel de situații…și la final concluzia a fost : “IUBESC! NU LOVESC!”

Activitatea se circumscrie Proiectui “ATENȚIE! E VIATA TA!”, desfășurat de structura de prevenire din cadrul IPJ Dâmbovița în parteneriat cu alte instituții, fiind prezenți și voluntari ai Organizației SALVAȚI COPIII, dar și studenții de la Facultatea de Drept Târgoviște .

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro