IPJ DÂMBOVIȚA: Acțiuni pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea limitării virusului Covid-19

Distribuie:

Ieri, 5 iulie, sub autoritatea Instituției Prefectului-Județul Dâmbovița, acțiunile pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, au continuat, pe raza județului, fiind vizate zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile, ștrandurile și terasele. Printre prioritățile echipelor de verificare a fost și transportul în comun.

În ultimele 24 de ore, echipaje mixte au efectuat controale la 107 societăți comerciale, iar pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv pentru încălcarea măsurilor de protecție individuală, au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale.

Totodată, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, iar pentru nerespectarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, au fost aplicate 106 sancțiuni.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro