Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

IPJ DÂMBOVIȚA: Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost continuate acţiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2.

Au fost organizate 19 acțiuni punctuale la care au participat 298 de polițiști din cadrul I.P.J. Dâmbovița polițiști locali, jandarmi, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică.

Astfel, au fost verificate 278 de obiective/locații și au fost legitimate peste 1000 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, 137 de autovehicule, dintre care 79 de mijloace de transport public în comun.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 124 de sancțiuni contravenționale în valoare de 17.820 de lei, dintre care 33 au pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală impuse, celelalte fiind aplicate pentru abateri de altă natură.

De asemenea, cetățenii au primit măști de la polițiști și sfaturi pentru adoptarea unor masuri de protecție individuală.

În continuare, forțele de ordine vor fi în teren, la datorie, pentru prevenirea oricăror fapte care ar putea afecta siguranța cetățenilor.

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media