Ionuț Iugulescu sau Ciprian Prisăcaru? Cine va fi noul președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița?

Mâine, 16 ianuarie, ora 12:00, va avea loc alegerea noului președinte al Asociației Județene de Fotbal, după ce longevivul Emil Tudor a trecut în neființă anul trecut!

Deși programată inițial la Moreni, adunarea generală nu a putut fi întrunită ținând cont de normele de restricție cu care ne confruntăm de luni bune! O nouă dată a fost stabilită ulterior, la Sala Sporturilor, avizul nefiind favorabil nici acolo. Data a rămas neschimbată dar locul alegerilor a fost stabilit la Teatrul de Vară din incinta Parcului Chindia.

În cursă au rămas doi candidați, Ionuț Iugulescu și Ciprian Prisăcaru, după retragerea lui Cristi Catană, care a decis să nu mai candideze din anumite motive.
Vă prezint planurile și echipele celor doi, după cum au fost prezentate în spațiul public!

Ionuț Iugulescu a transmis că va avea o echipă experimentată alături. Redau, în imagini, tot ceea ce trebuie să știți despre programul care ca fi implementat.

Ciprian Prisăcaru și-a prezentat la rândul său echipa, pe care am prezentat-o într-un material anterior. Cert e faptul că ambii candidați au propus echipe de calitate.

Le urez succes ambilor candidați! Să câștige cel care e cel mai în măsură să conducă fotbalul dâmbovițean, într-un mod eficient, corect și la nivelul prezentului!

BMG

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro