Învinsă de o echipă aflată pe loc retrogradabil! Chindia a terminat în genunchi ultimul meci al anului

 

Picaj total pentru Chindia Târgoviște la ultimul meci al anului! Divizionara B dâmbovițeană a fost de nerecunoscut în disputa cu CS Balotești, iar la final a cedat cu scorul de 2-3. Echipa lui Nicu Croitoru și-a arătat limitele și cu formația aflată pe loc retrogradabil și a înregistrat cea de-a opta înfrângere stagională. Mai mult de atât, Chindia a încheiat anul în afara obiectivului propus, pe locul 7, cu 29 de puncte. Roș-albaștrii au început promițător disputa cu Balotești, dar au sfârșit la pământ. După ce Cherchez a nimerit transversala în debutul întâlnirii, ilfovenii au arătat cum se introduce mingea în poartă. Claudiu Herea a deschis scorul pentru gazde , în urma unui șut la colțul lung (26), iar pe final de repriză, Răuță l-a majorat (42), după ce a împins mingea din 3-4 metri. Prima parte a reprizei a doua a fost în totalitate a Chindiei. Într-un decurs de numai zece minute, târgoviștenii au restabilit egalitatea pe tabelă, la capătul reușitelor semnate de L. Mihai (51) și Martac (61). Peste doar trei minute, CS Balotești a dat lovitura de grație Chindiei, prin Herea, cel care a stabilit scorul final al partidei. Primirea celui de-al treilea gol a tăiat total “aripile” dâmbovițenilor, făcându-i foarte rar să mai atace poarta lui Iordan. Eșecul suferit la Balotești i-ar putea fi fatal lui Nicu Croitoru, antrenor care nu a mai găsit deloc soluții de redresare a echipei de o bună perioadă de timp.

CS Balotești – Chindia Târgoviște      3-2 (2-0)

Marcatori: C. Herea (26, 64), Răuță (42)/ L. Mihai (51), Martac (61).

Balotești: Iordan – Dedu, Răuță, Ion, Mirescu – Antoche, C. Herea – Andrei, Ioniță (72 Păduraru), Niculae (83 Mușat) – Bâtfoi (77 Stănescu). Antrenor: Cornel Nica.

Chindia: Meilă – Pătru (75 Neagoe), C. Dinu, Vătavu (60 Ispas), Martac – Nisipeanu (85 Parghel), Pencea, L. Mihai, Stoica – Neguț, Cherchez. Antrenor: Nicu Croitoru.

Ionuț Parghel.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro