Înfrângere dureroasă! CSM Târgoviște a dezamăgit crunt cu Olimpia Brașov

 

CSM Târgoviște a încheiat în genunchi duelul cu Olimpia CSU Brașov ce a contat pentru etapa a 22- a a campionatului. Formația dâmbovițeană a cedat, pe teren propriu, în fața ardelencelor cu scorul de 35-59, la capătul unui meci în care nu s-a legat nimic pentru echipa antrenată de Cătălin Tănase. Disputa cu gruparea de sub Tâmpa a fost cea mai slabă din acest sezon pentru proaspăta câștigătoare a Cupei României. Încă din primul sfert al jocului s-a observat că CSM va avea probleme cu Olimpia. În momentul când au luat sfârșit primele zece minute ale întâlnirii, tabela a indicat un nesperat 3-17 în contul brașovencelor! Dezamăgirea cruntă din primul sfert a continuat și în al doilea, când trupa lui Dan Calancea s-a impus cu 16-12. CSM a arătat ceva mai bine după pauză, când și-a adjudecat sfertul al treilea cu 15-10. În schimb, un alt moment greu pentru dâmbovițence a apărut în ultimele zece minute ale  întâlnirii, când adversarul s-a impus cu 16-5. În disputa cu Olimpia, Porchia Green a fost singura jucătoare a CSM-ului care a reușit să depășească “granița” de zece puncte realizate. La capătul unui joc dezamăgitor al târgoviștencelor, Green a înscris 11 puncte. În urma jocului cu Brașov, CSM a înregistrat a doua înfrângere din play-off-ul LNBF, după cea cu Phoenix Galați. Sâmbătă, de la ora 18.00, tot pe teren propriu, echipa dâmbovițeană va da piept cu Sepsi Sfântu Gheorghe, într-o nouă partidă infernală.

CSM Târgoviște – Olimpia CSU Brașov  35-59 (3-17, 12-16, 15-10, 5-16)

CSM: D. Cosby, P. Green (11), M. Coker (3), L. Toma (7), E. Dincă (6), A. Chivu (1), A. Vârjoghe (1), R. Alecu, N. Ghiță (3), M. Fodor (3), D. Tănase. Antrenor: Cătălin Tănase.

Olimpia: B. Pesovic (4), I. Ghizilă (2), A. Webb (15), D. Johnson (20), K. Higgins (5), M. Ferariu (8), D. Ardelean (2), R. Chiș (3), A. Hass. Antrenor: Dan Calancea.

Ionuț Parghel

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro