INEDIT: Pe 24 februarie, TANGO-UL se dansează în Gara De Nord București

Distribuie:

CFR Infrastructură reînvie tradiţia românească de DRAGOBETE şi va promova sărbătoarea iubirii la români printr-o demonstraţie de TANGO în GARA DE NORD, pe 24 februarie, începând cu ora 16.30.

Sărbătoarea de Dragobete va fi marcată anul acesta în Gara de Nord printr-o veritabilă demonstraţie de tango. Pasionaţi ai dansului, membrii Şcolii Urquiza, vor transpune în paşi de TANGO povestea de dragoste dintre frumoasa ZARAZA şi Cristian Vasile, ultimul trubadur al Bucurestiului anilor ’50. Romanţa de altă dată şi dansul pasiunii vor răsuna pentru o oră în incinta Gării de Nord, pe peronul central.

“Dragobetele este o marcă înregistrată a spiritului imaginativ, a talentului creator pe care românii l-au avut din generaţie în generaţie. Este foarte important să sprijinim şi să ne promovăm tradiţiile înainte de alte sărbători importate. România are specificităţiile ei, care aduc un surplus de valoare culturală şi ne definesc identitatea”, a declarat Marius CHIPER, director general al CFR SA.

Dragobetele este sărbatoarea dragostei, sărbătoarea românească a îndrăgostiţilor. Profitaţi din plin de tradiţia autentică şi veniţi să marcăm DRAGOBETELE, împreună cu pasionaţii de Tango, miercuri în Gara de Nord.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro