INCREDIBIL: Boriga și-a trecut titulatura de “Duh Sfânt” pe programul unui meci de volei

duh 2

Scene incredibile în Joia Mare, în Sala Sporturilor din Târgoviște: în programul meciului de volei CSM Târgoviște – Alba Blaj, din finala Diviziei A1, “voluntarul” Gabriel Boriga are titulatura de “Duh Sfânt”. Câteva sute de spectatori au asistat la meci, în același timp având loc, la Târgoviște, un eveniment de suflet, Calea Luminii, la care au fost prezenți peste 3.000 de oameni. Boriga a fost primar al Târgoviștei timp de șase ani, 2008-2014, pierzând funcția după ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru fapte de corupție. Pliantele de prezentare ale ‘Duhului Sfânt” sunt realizate din bugetul clubului, din bani publici.

Vezi reacțiile specatorilor și ale clubului pe dbsport.ro

În învăţătura ortodoxă,  Duhul Sfânt este a treia Persoană din Sfânta Treime, alături de Dumnezeu Tatăl şi de Iisus Hristos (Dumnezeu Fiul).  Mântuitorul însuși a venit în lume și S-a întrupat de la Duhul Sfânt și din Fecioara Maria. Autoproclamarea drept Duh Sfânt a fostului primar Gabriel Boriga este o blasfemie, conform credinței ortodoxe.

boriga duh

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 4 ganduri despre “INCREDIBIL: Boriga și-a trecut titulatura de “Duh Sfânt” pe programul unui meci de volei

 • 29 aprilie 2016 at 16:34
  Permalink

  De numele lui Boriga se leaga falimentarea premeditata si fortata a TERMICA, cu lasarea in frig a mii de copii in scoli, crese si gradinite, dar urmata de cumpararea la preturi astronomice de centrale de la firma nasului sau FLORIN POPESCU, acum in puscarie, desigur. Tot de numele lui Boriga se leaga proiectul falimentar al parcului de langa raul Ialomita, plus atribuirea ilegala de contracte fara licitatie in conditii in care se solicitau fonduri europene, plus darea prietenului alpinist Geo pe mana a spatiilor verzi, prin inredintare directa, in conditiile in care bietul alpinist nici nu stia cum se coseste iarba. si mai sunt muuuulte de zis. Dar cel care purta cu aroganta tricoul cu Who else, azi se crede Duh sfant. Piei Satana!!! Poate se indura Parchetul de tine si te trimite langa nasul in celula, sa povestiti cum mai e cu bascketul, cu fetele, cu baietii etc. Daca va pune in celula cu Ghenosu, cu atat mai bine, o reintalnire a unor vechi prieteni!

  Reply
 • 29 aprilie 2016 at 12:57
  Permalink

  latrailor psd-isti,

  anda oncescu, decat sa il caute ei la dosare, nu mai bine il cauti tu la oua?

  Cu stima,

  Reply
 • 29 aprilie 2016 at 9:33
  Permalink

  Duh, neduh, treaba e ca acesti baieti carora li s-a indulcit cocotatul in scaune, nu vor sa se dea uitati. E caraghios sa-l vezi pe suspendatul Boriga, care a devalizat bugetul licalitatii prin baschet, ca se tot baga in seama. Oare, chiar nu are pic de rusine, sa tot pozeze in persoana publica?

  Reply
 • 29 aprilie 2016 at 7:19
  Permalink

  Tupeul, aroganta si nesimyirea acestui infractor condamnat pentru coruptie sunt fara replica din partea autoritatior? Acum ca a murit taica-su, care cu eforturi supraomenesti l-a tinut departe de puscarie, poate ca se da drumul si la celelalte dosare in care era anchetat boriga. Ati uitat primul lui dosar penal, cu semnele de circulatie la care s-a folosit vopsea diluata si s-au sters la prima ploaie? seamana cu dezvaluirile lui Tolo despre dezinfectantul din spitale, diluat semnificativ.
  boriga este o rusine pentru Targoviste si DNA ul trebuie sa ancheteze in continuare faptele lui de coruptie. Iar la clubul sportiv este o banda de infractori care fura din bugetul municipal fara rusine. Pana cand?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro