Incidente la meciul de baschet U14 CSŞ Târgovişte – CSU Sibiu

 Cătălin Tănase, bruscat de suporterii echipei adverse 

Meciul de baschet masculin dintre CSŞ Târgovişte şi CSU Sibiu ce a contat pentru Turneul 3 Semifinal din cadrul Campionatului Naţional U14 s-a încheiat sub semnul scandalului. Pe durata întâlnirii, ce a avut loc în sala de sport a Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte, au avut loc mai multe momente neplăcute, provocate de fanii grupării sibieni. Doi dintre suporterii lui CSU, aflaţi în stare de ebrietate, au pătruns pe teren în primele două sferturi ale jocului şi-au creat o atmosferă ostilă mediului sportiv. Intraţi pe suprafaţa de joc, ambii fani au arătat scene obscene suporterilor târgovişteni, au adresat injurii arbitrilor şi au intrat în mai multe altercaţii cu Cătălin Tănase (director CSŞ Târgovişte), Alexandru Anica (administratorul sălii CSŞ) şi Ioan Valerian (antrenor CSŞ), în momentul când aceştia au intervenit pentru a-i îndepărta din incinta de joc.

„Nu a fost normal ce s-a întâmplat la acest joc, ţinând seama că a fost unul de copii. Cei doi spectatori care au pătruns pe teren, în primele două sferturi, au fost beţi şi porniţi numai pe scandal. Din clinciurile avute cu ei, doar Cătălin Tănase a fost împins de unul dintre ei, în momentul când a trebuit să-i evacuăm. Eu nu am băgat mâna în gât nimănui, dar în schimb am intervenit pentru a-i scoate de pe teren, atâta timp cât noi am fost gazdele acestui turneu. E păcat ce s-a întâmplat. Poate şi noi am greşit că nu am chemat Poliţia, după ce primul spectator a pătruns pe teren”, ne-a declarat Ioan Valerian, antrenorul echipei târgoviştene.

Meciul dintre CSŞ Târgovişte şi CSU Sibiu s-a încheiat cu victoria dâmboviţenilor, cu scorul de 60-56. Tot în cadrul acestui turneu, echipa târgovişteană a mai trecut de CSŞ 4 Bucureşti (62-48), dar în schimb, a cedat împotriva Lagunei Bucureşti (48-65) şi CSU Cluj (54-61).

baschet

catalin tanase

Ionuţ Parghel

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro