Idei de cadouri pe care le găsiți la Târgul de Mărțișor de pe Platoul Prefecturii: obiecte hand-made lucrate de artiști târgovișteni

Dacă nu ați găsit încă un cadou potrivit pentru persoana iubită pe care să îl oferiți de Dragobete sau nu știți ce să îi cumpărați mamei ori soției în luna Martie, puteți alege un obiect hand made, pe care îl găsiți la una dintre tarabele din Târgul de pe Platoul Prefecturii, unde o târgovișteancă pricepută vă așteaptă cu lucruri realizate cu migală chiar de ea.

Nu participă la alte evenimente cu vânzare de produse hand-made, pentru că serviciul nu îi permite și nici nu vinde produsele pe internet, pentru că nu crede că ar avea succes o astfel de afacere. Toți cei dragi au, însă, obiecte decorate de ea.

 

Toată lumea are ceva decorat de mine. Cunoscuți, prieteni, toți au în casă lucruri decorate de mine. -Carmen Fieraru

Doamna  Carmen Fieraru are această pasiune de aproape 4 ani, însă o face pentru că îi place și nu ca să câștige bani, chiar dacă confecționarea acestora costă. Târgul de Mărțișor de la Târgoviște este singurul eveniment unde participă cu produsele muncii sale, restul obiectelor fiind oferite celor dragi. Fie că sunt obiecte decorate manual, precum cutii pentru bijuterii, polonice, suporturi pentru prosoapele de bucătărie, broșe de fimo sau păpuși melcișiori din resturi de materiale, obiectele realizate de talentata târgovișteancă pot fi un cadou potrivit pentru persoanele drag.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro