I se macină oasele şi are dureri cumplite! Mariana are nevoie de ajutor pentru a-şi procura proteze

Lovitură după lovitură pentru o femeie de 53 de ani, din comuna dâmbovițeană Mătăsaru! Aceasta a avut parte de suferință fizică, dar și psihică, încă de la naștere. Mariana s-a născut cu o luxaţie congenitală bilaterală. Această problemă i-a speriat pe părinţi şi s-au îndepărtat de fiica lor. Nu le poartă ranchiună. Spune că erau tineri și probabil s-au speriat. A crescut la o casă de copii din Teleorman. La 16 ani a părăsit instituția și a preluat frâiele vieții sale chinuite. S-a căsătorit și a făcut cinci copii. Problemele nu s-au terminat, însă, pentru Mariana.

În anul 2008, casa i-a luat foc. În incendiu şi-a pierdut şi soţul. Bărbatul a murit carbonizat, iar femeia împreună cu cei cinci copii au rămas pe drumuri. Chinuită de boală, aceasta a reuşit totuşi să-şi facă un adăpost deasupra capului, unde să-şi crească micuţii. A suferit 11 operaţii, la ambele şolduri, dar, chiar şi aşa, durerile au devenit din ce în ce mai puternice. De patru ani, femeia este ţintuită la pat. Nu se mai poate mișca singură deloc.

Acum, Mariana este îngrijită de nora sa. Se descurcă foarte greu cu banii. Din pensia de boală a femeii trăiesc şase persoane. Mai mult decât atât, din cei cinci copii pe care îi are, doi sunt bolnavi. Unul dintre băieţi suferă de Oligrofrenie, iar una dintre fiice pare a moştenit boala mamei sale. La 31 de ani nu cântărește nici 40 de kilograme. Marianei i se macină oasele şi din această cauză şi-a pierdut mobilitatea. Are dureri foarte puternice atât la nivelul picioarelor, cât şi la nivelul braţelor şi al umerilor.

Femeia are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet pentru a merge la tratament şi pentru a-şi procura protezele necesare atât pentru genunchi, cât şi pentru şolduri. Împreună putem curma suferinţa Marianei, a cărei soartă a fost chinuită încă de la naştere.

Cod IBAN: RO58 CECE C001 9462 8491 9111 Mariana Nastasiea 0762 944 243

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro