Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Gloria Cornești – Unirea Bucșani – Finala Cupei României, etapa județeană, un meci frumos la Titu!

Gloria Cornești s-a duelat cu Unirea Bucșani sâmbătă, în ultima zi a lunii iunie, în finala Cupei României, faza județeană, pe Stadionul Orășenesc din Titu. Meciul a început la orele 11:00, 200 de spectatori de la Bucșani, Cornești, Titu și Târgoviște fiind prezenți.

Gloria Cornești – Unirea Bucșani 4:2

Prima repriză a fost echilibrată, Unirea neputând să-și joace șansele până la finalul meciului din cauza erorilor de portar, din care au rezultat două din cele patru goluri înscrise de Gloria. Ținând cont de situația actuală a portarilor de la Unirea, nu i se poate impune nimic lui Darius, care a făcut tot ce a putut pentru a apăra poarta Spartanilor. Un meci plăcut, echilibrat, cu multe goluri, pe un gazon de o calitate ireproșabilă, cu un drenaj foarte bun, care a făcut ca jocul să fie normal chiar dacă au fost precipitații însemnate cantitativ înaintea meciului. Pentru Gloria au marcat: Matei (două goluri), Ghiță, Enescu; în timp ce pentru Unirea: Fanache și căpitanul Zidăroiu, care a tras echipa după el, așa cum a făcut-o de fiecare dată în cupă sau campionat. Gloria Cornești realizează eventul, Cupa și Campionatul. Mențiuni pentru Florin Anton, Marius Zidăroiu, dar și Rusu și Matei de la Gloria. La final, președintele Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița a înmânat Cupa și medaliile băieților lui Nelu Radu, cât și diplomă celor de la Bucșani.

Componența formațiilor:

Unirea Bucșani: Banu D., Micu , Fanache, Alică, Zidăroiu, Dinu, Anton, Stroe, Ristoiu, Ciocârdaru, Bălașa / Banu, Bocioacă, Simion, Otînceală, Joița.

Gloria Cornești: Grecu, Rusu, Coman, Niculae, Ungureanu, Mândru, Enescu, Dragnea, Gae, Matei, Calofir / N.Radu, Sirneanu, Alin, Ghiță.

Marius Bogdan  Gheorghe

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media