“Gică Fentă” a înscris de ziua lui și a fetiței sale, Ilaria! Ce cadou mai frumos își poate face un fotbalist?

Daniel Florea a înscris de ziua sa, închizând tabela în meciul cu Hermannstadt, primul din playout-ul Ligii 1, care a dus Chindia pe primul loc! Într-un articol scris înaintea meciului menționam faptul că “Gică” își poate face acest frumos cadou!

În schimb, apreciatul fotbalist al echipei noastre s-a dus imediat cu gândul la fetița lui, Ilaria, care s-a născut în aceeași zi cu el, pe 17 aprilie, având 4 anișori! Acesta i-a și făcut un mesaj, pe un tricou pe care l-a purtat pe sub tricoul de joc, presimțind practic golul, o mare reușită, care a venit la capătul unei faze foarte frumoase, în care doi fundași sibieni au fost driblați, șutul sănătos fiind imparabil!

“Ilaria…În urmă cu 4 ani, Dumnezeu mi-a dăruit cel mai frumos cadou de ziua mea, pe tine! De atunci viața mi s-a schimbat, am evoluat învățând de la tine ce înseamnă iubirea necondiționată, bucuria pură și cel mai important, că viața este o “joacă”, nu o luptă…Iți mulțumesc că m-ai ales să-ți fiu tată și te rog să rămâi același suflet curat, să emani iubire și bucurie în jurul tău, iar cu zâmbetul tău minunat să pășești prin viață! Vreau să știi că te iubesc, pur și simplu!

La mulți ani, minunea din viața mea!”

Fotbalul a generat întotdeauna momente speciale, memorabile! Fotbalul a clădit caractere, așa cum e Daniel Florea! Respect!

Foto: Daniel Florea / Facebook, Captură Digisport.ro

BMG

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro