Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3705
18-1-2022

Gheorghe Zamfir – concert aniversar, pe 10 decembrie, la Târgoviște

Numit și „Regele naiului”, datorită măiestriei cu care mânuiește acest instrument deosebit, bucurându-se de succes la nivel mondial și având în palmares numeroase premii și distincții, binecunoscutul naist dâmbovițean Gheorghe Zamfir a aniversat anul acesta 80 de ani de la naștere.

În acest context, în semn de prețuire și respect pentru cel care cu cinste, de foarte mulți ani, duce numele țării și al neamului românesc în toate colțurile lumii, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița, organizează, la Târgoviște, un concert aniversar. Acesta face parte din Proiectul „Gheorghe Zamfir – identitate naţională în universalitate”, proiect care cuprinde mai multe spectacole.

Astfel, pe data de 10 decembrie 2021, la Clubul Studenților din Târgoviște, începând cu ora 19:00, vă invităm la un regal muzical oferit de maestrul Gheorghe Zamfir și invitații săi, alături de Orchestra Simfonică „Muntenia”, a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița.

 Spectacolul se va desfășura în conformitate cu măsurile legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de SARS-CoV-2.

Accesul publicului se va face pe baza invitației care poate fi ridicată de la sediul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, începând de luni, 6 decembrie 2021.

 

 

 

Compartimentul Comunicare al

Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media