GALA DE TINERET TÂRGOVIȘTE 2017 – Ediția a 3-a, Educația non-formală

Societatea Astronomică Română de Meteori organizează Gala de Tineret Târgoviște 2017, ediția a 3-a – Educația nonformală, un eveniment care își propune să recunoască meritele celor implicați în activitatea de reprezentare, implicare, promovare și sprijinire a tinerilor și a organizațiilor de tineret în anul 2017.

Evenimentul se va desfășura după următorul program:

Partea 1, Târgoviște

Vineri, 24 noiembrie

–           Seminarul de tineret „Importanța parteneriatului dintre tineret și autorități în dezvoltarea comunităților locale”, ora 12:00, sala de conferințe a Bibliotecii Județene I.H. Rădulescu Dâmbovița. Seminarul este susținut de Consiliul Tineretului din România. Participă tineri și reprezentanți ai autorităților publice.

–           Gala de premiere, ora 16:00, Casa Tineretului din Târgoviște. Vor fi premiate asociațiile și fundațiile, grupurile, structurile și instituțiile care s-au implicat în activitatea de tineret în anul 2017, după cum urmează:

  • Asociații/grupuri informale de/pentru tineret
  • Instituții și autorități care au finanțat sau sprijinit activitatea de tineret
  • Asociații și instituții cu implicare civică
  • Mass-media

În deschiderea galei va avea loc o scurtă sesiune de dialog structurat între reprezentanți ai autorităților locale și reprezentanți ai asociațiilor și structurilor de tineret, condusă de dl Mihai Dragoș, președintele Consiliului Tineretului din România.

 

Partea a 2-a, Complexul Runcu Stone, loc. Runcu, județul Dâmbovița

Vineri 24 noiembrie – Luni, 27 noiembrie

Ateliere de lucru: Parteneriat tineret – administrație publică. Sesiune de formare tineri voluntari.

 

Gala de Tineret Târgoviște 2017 este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Târgoviște, desfășurat în parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița și Biblioteca Județeană I.H. Rădulescu, cu participarea Consiliului Tineretului din România.

 

www.sarm.ro/galadetineret2017

www.facebook.com/events/192935967947629

Imagini din cadrul  Galei 2016


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro