Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

GĂEȘTI: Membrii unui clan local ar fi tras cu arma după un tânăr

În această dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de Pe lângă Judecătoria Găești, au descins la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, din orașul Găești. De asemenea, polițiștii au condus trei persoane la sediul poliției pentru audieri a anunțat IPJ Dâmbovița. Este vorba despre un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor după ce în ziua de 23 noiembrie a.c., un tânăr de 21 de ani, ar fi sesizat prin SNUAU 112 că ar fi fost agresat de trei persoane și că una dintre aceasta ar fi folosit o armă cu care ar fi tras în plan vertical.

Tânărul a povestit pentru cronica-găeștiului ce s-a întâmplat: ”Totul se întâmplă pentru că m-am căsătorit cu nepoata lor (). Ne știam din liceu și am decis să ne mutăm împreună. Atunci, au intrat noaptea peste noi, în casă. Ne-au bătut, au bătut-o și pe mama mea, care este bolnavă. Am depus plângere penală împotriva lor și acum fac presiuni pe mine să-mi retrag plângerea. Dar cum să-i iert, când ei au bătut-o pe mama, l-au bătut pe fratele meu?
Ieri, am vrut să duc fier vechi la centrul de lângă Penitenciar, pentru că aveam nevoie de bani. Am nevasta în spital și a născut și de aceea am riscat să vin în oraș, deși știam că vor afla și că nu va fi bine pentru mine. Am luat-o pe drumuri ocolite, dar tot au aflat. În zona grădinii pușcăriei s-au pus în fața căruței. Au luat calul de căpăstru, ca să-l oprească. Am reușit să fug, dar au luat-o după mine cu mașina. Era Catană, cu cei trei băieți ai lui și cu alt bărbat. Au tras trei focuri de armă, dar nu m-au nimerit. M-au prins într-un lan de porumb, pe câmp. M-au bătut, m-au pus în genunchi și m-au filmat. Mă puneau să-mi cer iertare”. Mai multe pe cronica-gaestiului.ro

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media