Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

Gabriel Boriga, la discuții cu secretarul general al FIBA. România găzduiește Campionatul Mondial U23 de baschet 3×3

City Managerul Municipiului Târgoviște, Gabi Boriga a făcut, ieri, parte din delegația care a  discutat  cu secretarul general al FIBA, Andreas Zagklis, în contextual în care România găzduiește Campionatul Mondial U23 de baschet 3×3. Boriga a fost ales în luna august a anului trecut în funcția de Președinte al Comisiei Internaționale a Federației Române de Baschet (FRB).

„În debutul anului 2022 am avut plăcerea de a discuta cu secretarul general al FIBA, Andreas Zagklis, în contextul în care România găzduiește, în octombrie, Campionatul Mondial U23 de baschet 3×3 (cea mai nouă disciplină olimpică).

Alături de premierul Nicolae Ciucă, de ministrul Sportului, Eduard Novak, de consilierul personal al Premierului pe probleme de sport, Gică Popescu și de Carmen Emilia Tocală, președintele Federației Române de Baschet, am mai discutat posibilitatea ca țara noastră să fie gazda Cupei Mondiale FIBA 2027 (seniori masculin), am vorbit despre susținere guvernamentală a Planului strategic de dezvoltare a baschetului și despre promovarea baschetului în România.

Sunt determinat să contribui la crearea cât mai multor oportunități pentru sportul românesc care să susțină performanța și competitivitatea la nivel internațional a sportivilor noștri!”  a anunțat pe pagina sa de facebook, Gabriel Boriga.

 

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media