FOTO: Iulian Nedelcu, târgovișteanul culturist care a câștigat Concursul de Culturism și Fitness, faza zonală, de la Ploiești!

Iulian este un tânăr târgoviștean, de 22 de ani, care s-a apucat de sală acum mai bine de doi ani pentru a avea o condiție fizică mai bună, fiind jucător de fotbal. Îi place gaming-ul, fiind un bun jucător de FIFA, cât și fotbalul adevărat, pe care îl practică din copilărie.

R: Salut Iulian, cât de solicitant este să arăți așa?

Iulian: Salut! Este foarte solicitant din toate punctele de vedere…dar mai ales din punct de vedere psihic, pentru că este greu să reziști!

R: La ce concursuri ai participat până acum?

Iulian: La Campionatul Național de Culturism și Fitness, faza zonală, unde am și câștigat primul loc la categoria din care fac parte, de 75 kg! Acesta este primul și momentan singurul concurs la care am participat.

R: Când crezi că vei renunța la sală? ?

Iulian: Niciodată!

R: Care sunt planurile de viitor?

Iulian: Pe viitor vreau să obțin aceleași rezultate și la Campionatele Naționale, iar într-o bună zi vreau să reprezint România la Campionatele Europene/Mondiale!

“În spatele acestor rezultate au stat mai mulți oameni, cărora doresc să le mulțumesc. În primul rând, vreau sa îi mulțumesc domnului Andrei Alexandrescu, omul care mi-a fost mentor în perioada de pregătire, iubitei mele, pentru că m-a susținut, cât și familiei pentru sprijinul acordat. Nu în ultimul rând, sălii “Girls Gym By Lore”, locul în care activez ca și instructor de fitness, la fel și sălii “Cross Gym” în care m-am antrenat în tot acest timp, dar și echipei de acolo! Mulțumesc incă o dată tuturor persoanelor care m-au susținut și mă vor susține în continuare!” – a mai transmis acesta în încheiere.

Mult succes în tot ceea ce ți-ai propus să realizezi, Iulian. Un real exemplu că se poate face performanță atunci când îți dorești cu adevărat. Vom promova toate rezultatele tale!

 


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro