Fotbal. Urban Titu a pierdut la scor duelul dâmboviţean cu Aninoasa

Ultima deplasare din acest campionat a fost una neagră pentru Urban Titu. Pe lângă înfrângerea suferită pe terenul Aninoasei (2-6), echipa antrenată de Gheorghe Becheanu a trebuit să suporte în localitatea de lângă Târgovişte un arbitraj ostil şi nedemn de un asemenea nivel. Chiar dacă Aninoasa a început mai bine disputa, deschizând scorul prin Moţoi (13), Titu a restabilit rapid egalitatea pe tabelă prin golgeterul Calofir, care a marcat printr-o execuţie superbă sub transversală, din marginea careului (16). După ce Leotescu a trimis mingea în bară pentru trupa lui Bălaşa, Calofir s-a aflat aproape de a reduce Urbanul în avantaj, într-un  decurs de numai două minute. În schimb, cu şapte minute înainte de pauză, spectacolul fotbalistic a fost stricat de oamenii în negru. La un contact în afara careului, între portarul M. Mihai şi Călinescu, centralul Ovidiu Robu, indică penalti, spre nemulţumirea tuturor. Acesta, alături de tuşiera Roxana Ivanov au mutat faultul în suprafaţa de pedeapsă, iar Pahonţu a readus-o pe Aninoasa în avantaj (2-1). În primele secvenţe ale actului secund, Titu a primit un nou gol din partea gazdelor, semnat tot de Pahonţu din penalti, dar în acelaşi timp a rămas şi în inferioritate numerică după eliminare portarului M. Mihai, pentru primirea celui de-al doilea cartonaş galben, după un contact cu Moţoi, în apropierea careului mic. După introducerea fundaşului Lupu în poartă, Urbanul a exclus punerea accentului pe defensivă şi a forţat mai mult în ofensivă. Câteva minute mai târziu această tactică a dat roade într-o măsură şi Titu a redus din diferenţă prin Calofir, care a punctat aproape de vinclu printr-o lovitură de cap. La capătul „dublei” reuşite de Calofir, Urbanul a mai contat foarte puţin în atac, iar omul în minus s-a remarcat din plin. În condiţiile existente, Aninoasa a înscris de alte trei ori în ultimul sfert de oră al întâlnirii, prin Moţoi (75, 87) şi Coman (90+3). Tot în această perioadă, echipa de lângă Târgovişte şi-a mai trecut în cont şi două bare prin Leotescu şi Moţoi, unde al doilea jucător a fost principalul marcator al meciului. În ultimul meci din acest campionat, miercuri, pe teren propriu, Titu va întâlni pe FC Podari, echipă împotriva căruia sunt vizate toate cele trei puncte puse în joc.

FC Aninoasa – Urban Titu       6-2 (2-1)

Marcatori: Moţoi (13, 75, 87), Pahonţu (39 – pen, 52 – pen), Coman (90+3).

Aninoasa: Bicher – Rusu (68 I. Maican), Coman, Pahonţu, Cernea (83 A. Maican) – Ştefan (80 Vasiloiu), Ghenu (63 Dinu) – Călinescu, Leotescu, Neacşu – Moţoi. Antrenor: Cristian Bălaşa.

Titu: M. Mihai – Ghioacă, Matei, Vlad, Lupu  – Breazu (58 Gârniţă), Şerban, Albu, G. Ion (46 Năstase) – Calofir (89 Moraru), Sima. Antrenor: Gheorghe Becheanu.

Stadion „Aninoasa”. Spectatori: 250.

Au arbitrat: Ovidiu Robu (Popeşti-Leordeni) – Şerban State (Piteşti), Roxana Ivanov (Bucureşti).

Observatori FRF: Marcel Savaniu (Braşov) şi Viorel Nicolescu (Videle).

Cartonaşe galbene: Cernea (43)/ M. Mihai (38, 51), Lupu (41), Calofir (87).

Cartonaş roşu: M. Mihai (51).

Ionuţ Parghel


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro