FOTBAL: FC Aninoasa s-a împiedicat de “satelitul” Concordiei Chiajna

FC Aninoasa continuă să arate un fotbal plăcut ochiului, dar în același timp să nu găsească rețeta succesului în meciurile din deplasare. Echipa lui Cristi Bălașa a sperat la Chiajna că va atinge un rezultat pozitiv, dar la final a cedat cu 1-2, în disputa cu Concordia II. Dorința de victorie a dâmbovițenilor s-a văzut din plin în prima repriză, dar norocul le-a surâs de fiecare dată în fața porții adverse. Pe un teren de Liga I, componenții Aninoasei au dominat total primul mitan, dar nici unul dintre elevii lui Bălașa n-au putut găsi ținta căutată. Calofir a irosit în minutul 7 prima ocazie de gol, după care același jucător, a ratat-o și pe a doua (22). După ce nici Ștefan nu  găsit cadrul porții, din lovitură liberă (24), șutul lui Călinescu lângă bară, din marginea  careului, a fost reținut excelent de Voicu (27). Pe final de repriză, Călinescu s-a aflat încă o dată de deschiderea scorului, dar lobul său din 16 metri a fost blocat de transversală (38). În puținele dăți când a trecut de jumătatea terenului, Concordia II s-a arătat periculoasă la buturile lui Priseceanu doar prin Ciobanu. Jucătorul venit de la prima echipă l-a întins pe Priseceanu, în două rânduri (32, 34), dar de fiecare dată goal-keeperul Aninoasei s-a aflat la post. Lucrurile au stat diferit pentru dâmbovițeni în actul secund. Contrar jocului din primul act, Chiajna II și-a făcut curaj și a atacat mai mult poarta lui Priseceanu. La prima ocazie, Ciobanu a deschis scorul pentru gazde (51), printr-un șut la colțul lung. Aninoasa a alergat neîncetat după egalare, dar golul a fost tot mai greu de găsit de dâmbovițeni. Grigorescu (79) Pahonțu (84) și Huțușoru (85) s-au aflat aproape de acesta, dar cu două minute înainte de ultimul fluier el a picat tot în poarta lui Priseceanu. Ciobanu a realizat “dubla” după ce a încris și de la punctul cu var, la capătul unui penalty obținut de Armășelu la un contact în careu cu Diță. În ultimele secvențe ale întâlnirii, Neguț a pus latul din 10 metri și a redus din handicap, dar reușita a mai contat doar pentru statistica meciului. Dâmbovițenii vor avea parte de un meci infernal etapa viitoare, acasă,  împotriva liderului SCM Pitești. Aninoasa speră să dea lovitura împotriva argeșenilor, așa cum a făcut-o în returul campionatului precedent.

aninoasa-chiajna-1

Concordia II Chiajna  – FC Aninoasa    2-1 (0-0)

Marcatori: Ciobanu (51, 88-pen)/ Neguț (90).

Chiajna II: Voicu – Ogică, Koenders, Bolozan, Anghel – Zanfir (90 Moise), Petrescu, Novacek (58 Armășelu), Flisc – Marin (53 Răducan), Ciobanu. Antrenor: Emil Ursu.

Aninoasa: Priseceanu – Marina, Coman (74 Maican), Pahonțu, Ș. Ion – Călinescu, Ștefan (61 Diță), Grigorescu, Penescu (57 Rusu) – Calofir (57 Huțușoru), Neguț. Antrenor: Cristian Bălașa.

Stadion: “Concordia”. Spectatori: 100.

Au arbitrat: Valentin Lungu – Ionuț Melinte, Andrei Diaconu (toți din Iași). Observatori FRF: Daniel Burloiu (Galați) și Silvia Boroneant (București).

Cartonașe galbene: Koenders (66)/ Rusu (77).

Ionuț Parghel

aninoasa-chiajna

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro