Flacăra Moreni vrea să continue forma excelentă, azi, cu Filiași!

Flacăra Moreni s-a impus clar la Mioveni, în meciul cu Unirea Bascov, cu un categoric 5-2!Iliescu a punctat în minutele 16 și 21, urmând ca Dragoș Cernea să lase fără replică portarul gazdelor, la o lovitură liberă, executată perfect în minutul 40. Rosciugă și Vîrtej au înscris și ei în ’78, respectiv ’90+4.

Componența echipei: Sîrbu /Oprea, Matei, Pahonțu, Cernea / Dinu, Vîrtej, Zidăroiu(’76 Rosciugă), Drăgan(’87 Oprescu) / A.Negrea(’90+4 Ilie), Iliescu(’90 Roman). Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Moral bun, formă excelentă!

Flacăra trece printr-o perioadă foarte bună, reușind să urce în clasament până pe poziția 12, cu 26 de puncte acumulate după victoriile cu Bascov, Astra 2, remiza de la Horezu și altă victorie cu Alexandria, toate acestea fiind consecutive! Galeria e alături de echipă și a fost prezentă să încurajeze echipa chiar și la antrenament, aspect întâlnit doar la marile echipe. Ca o comparație, sunt echipe din prima ligă, care nu au galerie nici la meciurile oficiale…De aici se evidențiază încă o dată faptul că Flacăra este iubită, că la Moreni se respiră fotbal! Dâmbovițenii au toate șansele să rămână în Liga 3, un eșalon în care merită să activeze, în cel mai rău caz. Azi, de la 17:00, susținătorii echipei sunt așteptați să pună umărul la lupta care poate aduce alte 3 puncte, deosebit de importante pentru aceștia! Hai Flacăra!


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro